aktivera swish

Se hur du aktiverar dig för Swish. För mer information besök surreyforeclosures.info eller din internetbank. Swish är en mobil betaltjänst som erbjuder ett enkelt, snabbt och säkert sätt att överföra pengar. Fler frågor gällande Aktivera. Hur gammal måste man vara för att kunna använda tjänsten?Jag har ett utländskt mobilnummer, kan jag ansluta mig till Swish?Jag vill endast kunna ta emot betalningar via mitt mobilnummer, går det?Kan jag ansluta ett mobilnummer som någon annan äger, t ex mina föräldrar eller min.

Aktivera swish - debatten inte

Vanliga frågor och svar Vilka kan använda Swish? Så här gör du för att ladda ned och börja använda dem:. Jag har ett utländskt mobilnummer, kan jag ansluta mig till Swish? Du kan även besöka ett av våra bankkontor tillsammans med en vårdnadshavare för anslutning. Tänk på att viss kostnad för datatrafik kan tillkomma om du inte befinner dig i Sverige.

Aktivera swish - naturskogar

Mobilt BankID är en e-legitimation för mobiltelefoner och surfplattor. Hur ser det ut för mottagaren? Du väljer beloppsgräns och period själv. Ladda ner den för iPhone från App Store. En kontrollkod skickas nu via sms till din mobil. Fyll i kontrollkoden på internetbanken för att kunna gå vidare och signera Swishavtalet. Mottagaren får en notifiering om mottagens betalning i sin Swish app och i sin internet- och mobilbank i direkt.