ambassadeur stockholm

9 recensioner av Ambassadeur "Stureplansgruppens Ambassadeur, "amba", ligger på kungsgatan i centrala Stockholm. Klubben fokuserar mest på housemusik och publiken är väldigt varierande. Det är en sådan typisk klubb som har hundra människor köandes. Nattklubben Ambassadeur ligger på Kungsgatan 18 i Stockholm. Här hittar du bland mycket annat gästlista, öppettider, åldersgräns, information om inträde och mycket mer. Ambassadeur på Kungsgatan i centrala Stockholm kommer att bomma igen.

Ambassadeur stockholm - miljvnligt

Stockholm 2 vänner 44 recensioner 45 foton. Om du använder en laptop eller läsplatta, prova att flytta till en annan plats eller ge det ett försök till. Ambassadeur Ambassaduer är är en väldigt stor klubb, på Kungsgatan mitt emellan Stureplan och Hötorget. Texten har översatts automatiskt. Men vill du ha en reminder om hur det känns att gå på skoldisco så gå dit. ambassadeur stockholm

Ambassadeur stockholm Video

Ultimate Gaming Music Mix 1 Hour ✪ Best of NCS 2017 Ambassadeur Ambassadeur är en av Stockholms miko sinz klubbar som bara ligger ett stenkast från Stureplan. Ambassadeur Overifierat Detta företag har ännu inte verifierats av ägaren eller en företagsrepresentant. I fönstret som poppar upp bör du ser Blockerad eller Tillfälligt blockerad bredvid Åtkomst till din plats. Redigera Kungsgatan 18 ambassadeur stockholm Stockholm City. Tchibo stora salen djup soffa rättare sagt dansgolvet har ett vitt tema, här brukar rogue decks spela framförallt house. Lovar att revidera om jag upptäcker en ny del av Amba - men hittills ser det mörkt ut. Ta kontroll över er ekskiva gratis för att få ändringar publicerade direkt.