mannen norge

Norska myndigheter har återigen höjt varningsnivån för fjället Mannen i sydvästra Norge, som hotas av ras. Mannen är ett fjäll meter över havet vid Horgheim i Romsdalen i Norge, vid älven Rauma. Rasrisk[redigera | redigera wikitext]. Fjället är instabilt, och kan möjligen kollapsa i ett större ras inom en snar framtid. Ett framtida ras kan sätta miljoner m³ bergsmassa i rörelse. Fjället har sedan stått under ständig. Norska berget Mannen i Rauma kommun, cirka 25 mil sydväst om Trondheim, skakar igen och rasrisken är återigen uppe på extrem nivå. Natten mot måndagen registrerades elva ras, enligt VG. Fjällområdet Veslemannen, som Mannen egentligen heter, har aldrig rört på sig så mycket som nu. För knappa.

Mannen norge - bara att

I Venezuela har den ekonomiska krisen lett till att det är brist på det mesta. Attitydförändring, nolltolerans och varje medborgares ansvar lyftes fram i riksdagen när frågan om sexuella trakasserier debatterades i dag. Tvåbarnspappan ber för sitt liv - skjuts ihjäl av polisen. Se alla mål och snackisar från helgen. Mahdollisen tulvan alta evakuoidaan 70 ihmistä. Orkanen Irma närmar sig Florida Den tropiska virvelstormen har tappat något i styrka. mannen norge

Mannen norge Video

:Mannen från Norge: Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det usb c till usb. Planerna på en stormoské på Hanaholmen i Sörnäs får ett lizzie lust i stadsmiljönämden. Europaparlamentariker Paavo Väyrynen sparkade igång sin presidentvalskampanj på ett hotell midnight oil Skatudden på tisdag kväll. Gå till App Store. Mats Pettersson Stf redaktionschef och ansvarig utgivare: