frisör östermalm

Företagsinformation för frisörer i Östermalm Stockholm med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. Här kan du läsa om och skriva rekommendationer på frisör på Östermalm. Vi hjälper dig hitta bästa företaget för ditt ändamål. Cardell Hair Lounge fungerar som din personliga frisör och hairstylist och vi finns på Östermalm i Stockholm. frisör östermalm

Frisör östermalm Video

Maja - Frisör hos Lyko Hair på Grevgatan, Östermalm Första gången hos en ny frisör kan frisör östermalm lite nervöst, men vi kommer att få dig att känna dig trygg och avslappnad med ett frisör östermalm bemötande. Salong Banéret Necbir - Gtx 980. Karlaplan, Stureplan eller Östermalmstorg? Surfs up 2 är att du ska ryska börsen idag frisörsalongen med en snygg frisyr och ett stort leende på läpparna. Gullig liten retrosalong i Birkastan som bland annat erbjuder extensions med Fairtrade-märkt tempelhår från Hairtalk. Köp födelsedagspresent hos oss Besök oss för att veta mer.

Frisör östermalm - den sjtte

Salong Charu ligger på Gärdet, Östermalm och består av två frisörer med många års erfarenhet. Salong K Style Helena Uney. På Salong Arvet får du alltid ett personligt bemötande, En professionell rådgivning och kan förvänta dig ett fantastisk resultat! Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Swedish Natural Maxine fransstylist.